Pametna ura B6

PAMETNA URA B6

Pametna ura B6 je moderna digitalna ura, ki vas podpira pri vsakdanjem življenju, spremlja vašo aktivnost in lahko kadarkoli pokliče pomoč, v kolikor je to potrebno. Pametna ura B6 ima vgrajene občutljive senzorje in je tudi cenovno zelo ugodna, saj gre za vstopni model. Na voljo je z ohišjem v črni in beli barvi.

pametna ura b6

Če še vedno radi aktivno preživljate svoj prosti čas v naravi, na sprehodih ali celo v hribih, je pametna ura B6 primeren pripomoček. Beleži vašo telesno aktivnost oziroma število vaših korakov, prehojeno razdaljo, … Z njo dnevno spremljate svojo aktivnost in skrbite za zdrav način življenja.  Da lahko med svojimi dejavnostmi preverjate tudi del svoje fizične pripravljenosti, vam omogoča merilec srčnega utripa. S slednjim se  prepričate, da je nadaljevanje aktivnosti, za vas še naprej varno. Z nami ste lahko tudi sami!

Vendar se kljub vsej pripravljenosti še vedno lahko zgodi nenadna slabost ali trenutek nepozornosti, ki povzroči padec in s tem morda hude poškodbe. V takšnem primeru ste lahko bolj mirni. Za večji občutek vaše varnosti poskrbi pametna ura B6 z SOS gumbom. Z njim boste v primeru nezgode ali slabosti, sprožili klic v sili na predhodno nastavljene številke vaših kontaktov.

V primeru nedosegljivosti le teh, pa je tu še vedno klicni center Lunatel. Ta je v pripravljenosti za posredovanje 24 ur na dan, vse dni v letu. S podporo klicnega centra si zagotovite, takojšen odziv na nastalo situacijo. V primeru, da boste potrebovali pomoč zdravnika, policije, gasilcev, vam bo ta zagotovljena z le enim stiskom gumba SOS. V kriznih situacijah je pač pomemben reakcijski čas, ki pa mora biti čim krajši.

Za razliko od drugih modelov, pametna ura B6 ne omogoča standardnih telefonskih klicev, ampak zgolj nujne klice. Vendar pa je uporabnika ali uporabnico, enako kot pri drugih modelih, kadarkoli mogoče priklicati, vzpostaviti komunikacijo oziroma poslati tekstovno sms sporočilo. Tako se vaši svojci vedno prepričajo, da ste varni. Omogočena je tudi nastavitev slik za vnesene kontakte. Ti se prikažejo ob klicu kontakta oziroma skrbnika. To je še posebej koristno predvsem za osebe z demenco, saj je za njih bolj pomirjajoče, če vidijo znan obraz. Praksa je pokazala, da so osebe z demenco, zaradi tega pripravljene sprejeti novo uro prej kot ostale.

Pametna ura B6 omogoča 2G povezljivost in natančno GPS lociranje. To je pomembno pri pridobivanju in posredovanju podatkov o uporabniku ali uporabnici, pri nujnem klicu. S tem ima kontakt ali operater v klicnem centru možnost, da v trenutku preveri lokacijo uporabnika ali uporabnice. Lokacija se glede na situacijo posreduje naprej in s tem zagotovi, da bo pomoč prišla v najkrajšem možnem času.

Značilnosti:

  • natačno GPS lociranje
  • 2G povezljivost
  • merilec korakov
  • merilec srčnega utripa

Variacije: črna barva, bela barva
Cena: 230,00 EUR  (cena z DDV)

Scroll to Top