Lunatel zajema kompletne storitve, ter poskrbi za varnost in pomoč na daljavo osebam, ki le to potrebujejo. S pomočjo sodobne komunikacijske tehnologije omogoča zanesljiv klic v sili. Na ta način zagotavljamo uporabnikom varnost, različne informacije in pomoč v nujnih primerih, kot so nesreča, padec, neposredna grožnja – požar, poplave, vlom v stanovanje, …

Uporaba storitev Lunatel je kar se da preprosta in enostavna. S pritiskom na pametno uro ali na gumb, ki ga imajo uporabniki ves čas pri sebi, bodisi kot zapestnico ali okoli vratu, se vzpostavi govorna linija s kontaktnimi osebami oziroma z operaterjem v klicnem centru. Prav tako lahko uporabnik sprejme klic iz klicnega centra na pametno uro ali stacionarno napravo ter se pogovori z našimi svetovalci. Svetovalci v klicnem centru so na voljo 24 ur na dan vse dni v letu.

Storitve Lunatel potrebujejo vsi, ki se želijo počutiti varno in sigurno, vsi ki se zavedajo, da so si takšno obliko varnosti in pomoči nenazadnje tudi zaslužili. Nihče od nas ne ve kdaj in kako zelo jo bo morda nekoč potreboval.

Storitve Lunatel so namenjene v prvi vrsti tistim, ki v tretjem življenjskem obdobju živijo sami in bi si radi zagotovili večjo varnost ter možnost stalnega neposrednega stika s svetovalci, ki so jim pripravljeni takoj priskočiti na pomoč. Enako dobrodošla pa je storitev za vse, ki želijo povečati svoj občutek varnosti, ker so v kritičnem času sami in ne morejo računati na nobeno drugo kot oddaljeno pomoč (npr. delavci v nočnih izmenah, dežurni ipd.).

To ni odvisno od Lunatela, ampak od lokacije uporabnika in od hitrosti pomoči na številki 112.

Podrobnejše informacije o storitvah Lunatel dobite vedno na brezplačni telefonski številki 080 51 51 ali pa si jih preberete tukaj.

Naše storitve zajemajo varovanje oseb na daljavo in omogočajo nujne klice po verigi alarmiranja, po potrebi tudi v asistenčni klicni center 24/7.

Napravo si lahko ogledate in preizkusite na sedežu podjetja G-vit d.o.o., Partizanska cesta 5 v Mariboru po predhodni najavi na elektronsko pošto info@lunatel.si.

Naprave ni mogoče kupiti, naprava je pri uporabnikih vedno le v najemu, strošek storitve Lunatel, ki lahko vključuje tudi najem naprave si lahko ogledate tukaj www.lunatel.si/klic-v-sili/

Priklop naprave izvedejo pooblaščeni sodelavci Lunatela.