PRENESI APLIKACIJO

NUJNI KLIC

Nujni klic Lunatel je mobilna aplikacija, s katero lahko uporabniki preprosto, hitro in učinkovito pokličejo oziroma navežejo stik s svojimi bližnjimi (sorodniki, prijatelji znanci), ki jim lahko priskočijo na pomoč, če in ko jo bodo potrebovali. Upravljanje z aplikacijo je preprosto in hitro razumljivo, kar pomeni, da je ta primerna za vse ljudi, ne glede na njihovo starost ali stopnjo obvladovanja pametnega telefona. Aplikacijo si preprosto prenesete iz spletne trgovine Google Play na svoj mobilni telefon in izberete do pet kontaktnih oseb, ki bodo obveščene o nujnem klicu, v primeru, ko boste potrebovali pomoč.

Drugi potreben korak, ki ga morate narediti preden boste lahko aplikacijo zares uporabljali je, da nas na info@lunatel.si obvestite, da želite biti naš uporabnik. Mi vam bomo poslali pogodbo in po plačilu prve mesečne naročnine, tudi omogočili uporabo aplikacije.

Mesečna naročnina znaša 9,90 EUR in se plačuje za koledarski mesec na podlagi prejetega računa, ki ga prejmete po elektronski pošti. Naročnina mora biti poravnana v tekočem mesecu, ne glede na to, kateri dan v mesecu začnete z uporabo aplikacije oz. uporabljate aplikacijo ”Nujni klic Lunatel”.

Takoj po aktivaciji storitve, lahko v vsakem trenutku, z enim preprostim dotikom ekrana, oddate alarmni klic oz. obvestite klicni center, da potrebujete pomoč. Naš klicni center zagotavlja zanesljivo in hitro pomoč uporabnikom 24 ur na dan, 365 dni v letu.

S sprožitvijo nujnega klica v klicni center so poslane tudi druge informacije, kot so: natančna lokacija uporabnika in številke kontaktnih oseb, tako da jih lahko operaterji klicnega centra pokličejo in se dogovorijo o vrsti in načinu pomoči na lokaciji, od koder je uporabnik aplikacije poklical pomoč. Aplikacija je bila razvita z namenom zagotavljanja občutka varnosti in sigurnosti ter hitrega odziva v primeru nezgod.

nujni-klic-1-1
nujni-klic-lunatel