nujni-klic-1-1

NUJNI KLIC

Nujni klic je mobilna aplikacija, ki bo poskrbela, da bo pomoč vedno kar najhitreje na poti-z le enim dotikom ekrana! Klic v sili najpogosteje zaslišimo kot klic “Na pomoč!” oziroma “Pomagajte!”. Po navadi so to besede ogrožene osebe z namenom opozoriti nase, svojo stisko ali nesrečo. Ste se že kdaj tudi sami znašli v stiski ali potrebovali pomoč, pa ni bilo nikogar? Ste si želeli, da bi obstajal način kako v trenutku priklicati pomoč? Z aplikacijo nujni klic je to mogoče.

Naj gre za pomoč zdravnika, medicinske sestre, gasilca, policista ali povsem običajnega mimoidočega je pomembno, da ta nastopi čim prej. Kadar se neljubi dogodek zgodi na prostem in v prisotnosti drugih, je navadno pomoč nudena dovolj hitro. A kaj, če se nam zgodi nesreča ali nas obide nenadna slabost, ko smo sami in v bližini ni nikogar, ki bi nas slišal in pomagal? V takem primeru lahko, le z enim dotikom ekrana v aplikaciji nujni klic, v trenutku prikličete pomoč.

Imate starejše sorodnike in bližnje, ki zaradi občutka samostojnosti želijo še vedno živeti sami? Morda zaradi spleta okoliščin ne morejo živeti z vami, da bi poskrbeli za njih? Vas skrbi za njihovo varnost ali, da ne boste dosegljivi ko vas potrebujejo?

Obstaja nemalo primerov, ko starostniki po padcu in nastali poškodbi tudi po več ur kličejo na pomoč. Zaradi zlomljenega kolka, počene medenice ali celo premika vretenc hrbtenice ležijo na tleh in v bolečinah upajo, da jih nekdo sliši. Bolečine, ki nastanejo pri takšnih poškodbah, osebo dobesedno paralizirajo in ji onemogočijo vsakršen premik. Starostnik, ki živi sam, je zato dejansko obsojen na mučno čakanje in naključni obisk sorodnikov ali sosedov, ki navadno v šoku pokličejo reševalce.

Če veste, da imajo vaši sorodniki aplikacijo nujni klic, ste lahko bolj mirni, oni pa se počutijo bolj varne. Upravljanje z aplikacijo je preprosto in razumljivo, zato je primerna za vse, ne glede na starost ali stopnjo obvladovanja pametnega telefona. Aplikacijo nujni klic Lunatel si preprosto prenesete iz spletne trgovine Google Play na svoj mobilni telefon. Tam lahko določite do pet kontaktnih oseb, ki bodo obveščene o nujnem klicu v primeru, ko boste potrebovali pomoč.

Drugi potreben korak, da boste aplikacijo nujni klic lahko zares uporabljali je, da nas obvestite, da želite postati naš uporabnik. To lahko storite preko elektronskega naslova info@lunatel.si . Ko prejmemo vaše obvestilo, vam bomo poslali pogodbo, ter vam po plačilu prve mesečne položnice tudi omogočili delovanje aplikacije. Mesečna naročnina na aplikacijo nujni klic Lunatel, znaša 9,90 EUR in se plačuje za koledarski mesec na podlagi računa, ki ga prejmete po elektronski pošti. Naročnina mora biti poravnana v tekočem mesecu, ne glede na to, kateri dan v mesecu začnete z uporabo aplikacije.

Takoj po aktivaciji storitve, lahko v vsakem trenutku, le z enim preprostim dotikom ekrana, oddate nujni klic.

Lahko rečemo, da kratek odzivni čas na klic v sili, zmanjšuje možnosti za poslabšanje zdravstvenega stanja prizadete osebe! Kaj pa če bi obstajal nekdo, ki bi se vedno odzval na naš klic? Verjamemo, da je v sodobnem načinu življenja, skoraj nemogoče biti dosegljiv 24 ur na dan. V današnjem času, ko vse skoraj beži mimo nas, smo vedno v pogonu ter včasih pozabimo na zunanji svet in ljudi, ki so nam blizu. Lahko se zgodi, da nismo dosegljivi, morda klica ne slišimo ali ga po pomoti prezremo.

Zato smo se v podjetju odločili, da vam in vašim bližnjim ponudimo storitev klicnega centra Lunatel. Naši operaterji so za vas dosegljivi 24 ur na dan, 365 dni na leto, tudi med prazniki. V primerih, kjer je potrebna nujna medicinska pomoč, je reakcijski čas ključnega pomena. Zato je še posebej pomembno, da se na klic v sili vedno odzovemo takoj. Če ne kontaktne osebe, pa so tu operaterji v našem klicnem centru. Več o tem si lahko preberete na: www.lunatel.si/klicni-center

S sprožitvijo nujnega klica so v klicni center poslani tudi drugi podatki, kot je lokacija uporabnika ter številke kontaktnih oseb. Tako jih lahko operaterji pokličejo ter se dogovorijo o vrsti in načinu pomoči na lokaciji, od koder je uporabnik poklical pomoč.

Aplikacija nujni klic Lunatel je bila razvita z namenom zagotavljanja občutka varnosti ter predvsem hitrega odziva v primeru nezgod. Predvsem v situaciji v kateri smo se znašli v zadnjem letu, se vsi želimo počutiti kar se le da varno. Kar pa je včasih težko ob vsem omejevanju stikov. Zato zagotovite ta občutek varnosti tudi vam in vašim svojcem, ter nas kontaktirajte na elektronski naslov info@lunatel.si . Z nami ste lahko tudi sami!

nujni-klic-lunatel

PRENESI APLIKACIJO